AEG feliciteert Van Wanrooij Warenhuys met hun 40 jarig jubileum! Na de geslaagde Zomerfair in juni organiseren wij samen met AEG op 5 oktober een Herfstfair, waar je je kunt laten inspireren op het gebied van:

  Privacy policy
© 2019 Van Wanrooij Warenhuys. All rights reserved

BACK TO TOP

5 oktober 2019

Herfstfair

Toegang is gratis, maar we vragen je wel om hieronder je belangstelling aan te geven. Je ontvangt als eerste alle nieuwtjes over de Herfstfair en de eerste 100 aanmeldingen krijgen een goodiebag!

KOOKDEMO'S

Tijdens de Herfstfair geven verschillende koks kookdemo's over allerlei onderwerpen. Je kunt bij alle demo’s vrijblijvend aanschuiven; de kok vertelt je graag meer over de verschillende kooktechnieken met een (stoom)oven, zodat jij alle gerechten die je proeft ook eenvoudig thuis kan maken.

Zoals bij iedere inspiratiedag word je bij de ingang welkom geheten door de kok en de heerlijke geur die uit de oven komt. Je kunt al je vragen over het bereiden van gerechten bij hem kwijt, maar je mag uiteraard ook gewoon even komen proeven. Ook in de kookstudio worden allerlei gerechten en hapjes bereid door onze huiskoks.

ACTIES

INTERIEURINSPIRATIE EN -ADVIES

Het inrichten van je woning is meer dan het uitkiezen van een keuken en badkamer. Tijdens dit event stelt AEG 3 interieurarchitecten van de Inspiration Tour beschikbaar die kijken naar jouw verdere woonwensen en geven hier een passend persoonlijk interieuradvies bij.

Meld je via de onderstaande links aan voor een afspraak met een interieurarchitect. Voor een afspraak met een keuken- of badkameradviseur op  5 oktober kun je je hieronder aanmelden.

Er is nog meer! 

Op de fair kun je alles te weten komen over de Quooker kranen en de keukenbladen van Jetstone. Maar ook op badkamergebied is veel informatie te vergaren: krijg uitleg over het AquaClean toilet van Geberit en de techniek van Sunshower. Genoeg inspiratie voor alles in en rondom jouw huis!

ENTERTAINMENT

Tijdens het evenement zorgt de band voor sfeer met livemuziek en kunnen de kinderen zich vermaken bij game-computer, kinderbioscoop en ballonnen- en schminckclown! Daarnaast kun je je weer in de watten laten leggen door onze visagiste.

ETEN EN DRINKEN

Van al die hapjes en kookdemo’s krijg je vast en zeker dorst! De barista voorziet je van een heerlijk kopje koffie en bij de chocomelbar kun je je met chocomel en marshmallows alvast voorbereiden op de winter. Toe aan iets sterkers? De sommelier heeft de lekkerste wijnen en zorgt dat jij hier alles over te weten komt!

F

Volg Inspiration Tour op Facebook

5 OKTOBER 2019

Herfstfair

Of je nu klant bent of (nog) niet, er is voor iedereen wat te beleven in de showroom. Zo zijn er diverse kookdemo’s met de ovens van AEG, kun je heerlijk genieten van live muziek en een hapje en drankje bij o.a. de kookdemo’s, profiteer je van verschillende acties en kun je veel inspiratie opdoen op het gebied van wonen en trends. Scrol snel naar beneden en ontdek het complete aanbod op 5 oktober.

  • Eten 
  • Koken
  • Wonen
  • Lifestyle

Normaal gesproken duurt een afspraak met een adviseur ongeveer een dagdeel. Voor de Herfstfair heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor afspraken van een 1 uur. Natuurlijk zijn deze afspraken minder uitgebreid maar je krijgt persoonlijk advies én hebt daarnaast tijd om je verder te laten inspireren in onze showroom!

AANMELDEN

AANMELDEN KEUKEN- EN BADKAMERADVIES

Tuinadvies op maat
Jouw ideale thuis is natuurlijk niet compleet zonder een prachtige tuin waar je heerlijk in kan relaxen. Hovenier Verhaar Totaaltuin maakt op de Herfstfair een tuinschets speciaal afgestemd op jouw wensen en de indeling van jouw tuin. Zo doe je inspiratie op voor binnen én buiten!

Interieurarchitect 1Interieurarchitect 2Interieurarchitect 3

BMW LOOPAUTO WIN-ACTIE

Maak een originele foto met de BMW-loopauto, plaats deze op social media met
 #vanwanrooijherfstfair 
en 
#storywaardenburg 
en maak kans op een eigen BMW-loopauto van Story Waardenburg!

Bij aankoop van 5 AEG-apparaten krijg je een AEG-keukenmachine cadeau. Deze kun je direct meenemen bij het verlaten van de showroom. Dat komt goed van pas in je nieuwe keuken!

KEUKENMACHINE CADEAU

Deze actie geldt alleen tijdens de herfstfair  

EXCLUSIEVE PREVIEW SIEMATIC SLX PURE

Je krijgt een exclusief voorproefje van dit unieke keukenconcept. Exclusief op de herfstfair kun je meer te weten komen over productdetails, materialen, kleuren en ontwerpmogelijkheden. Ook maak je kans op een Amsterdam citytrip arrangement met bezoek aan de SieMatic Flagship Store.